Yuki is een veelgebruikt boekhoudprogramma dat adminbuddy vaak gebruikt bij onze klanten in België. Bij adminbuddy zijn we wel fan van Yuki dankzij de gebruiksvriendelijke interface en uitgebreide functionaliteiten. Hieronder delen we onze ervaringen en beantwoorden enkele veelgestelde vragen.

Wat is Yuki boekhoudpakket nu juist?

Yuki is een boekhoudprogramma dat alle essentiële functies biedt die je nodig hebt om je administratie te digitaliseren en te optimaliseren. Het systeem automatiseert veel handmatige taken, zoals het verwerken van facturen en het inboeken van bonnetjes. Yuki werkt volledig in de cloud, waardoor je overal en altijd toegang hebt tot je gegevens via verschillende apparaten.

Functionaliteiten van Yuki

  • Facturatie en offertes: Maak en verstuur professioneel ogende facturen en offertes direct vanuit Yuki.
  • Bonnetjes en facturen scannen: Upload bonnetjes en facturen eenvoudig via de mobiele app.
  • Integraties: Koppel Yuki met andere tools zoals Teamleader en OkiOki voor een naadloze workflow.
  • Realtime inzichten: Krijg een up-to-date overzicht van je financiële situatie via handige dashboards.

Welke Yuki bundels en prijzen zijn er?

Yuki biedt verschillende bundels aan die afgestemd zijn op de behoeften van je onderneming. De bundels variëren in prijs en functionaliteit, zodat je altijd een pakket vindt dat bij jouw administratieve noden past. Afhankelijk van het aantal aan- en verkoopfacturen die verwerkt moeten worden, kan je kiezen uit de bundels Small, Medium, Large en Unlimited. Elke bundel heeft zijn eigen limieten en mogelijkheden, wat het makkelijk maakt om een passende oplossing te vinden.

Bundels in detail

  • Small bundel: Ideaal voor kleine ondernemingen en zelfstandigen die tot 50 facturen per maand verwerken en op zoek zijn naar een klein boekhoudpakket.
  • Medium bundel: Voor middelgrote ondernemingen met een limiet van 100 facturen per maand.
  • Large bundel: Geschikt voor grotere ondernemingen met complexe administraties, met een limiet van 200 facturen per maand.
  • Unlimited bundel: Voor bedrijven die geen limieten willen op het aantal verwerkte facturen.

Hoe kies je de juiste Yuki bundel voor jouw onderneming?

Het kiezen van de juiste Yuki bundel hangt af van het aantal facturen dat je maandelijks verwerkt en de functionaliteiten die je nodig hebt. Via de Yuki Store kan je gebruik maken van een adviestool die je helpt de beste bundel voor jouw situatie te vinden. Hierbij geef je aan hoeveel aan- en verkoopfacturen je verwacht te verwerken en welke extra functionaliteiten je wenst.

Is het aangeraden om adminbuddy in te schakelen?

Jij de business, wij de admin. Bij adminbuddy begrijpen we dat administratieve taken vaak als een last aanvoelen voor zelfstandigen en kleine ondernemingen. Wij kunnen zorgen voor een freelance administratief medewerker die jou bijstaat in jouw boekhouding en voldoende kennis heeft van boekhouden en de Yuki boekhoudsoftware.