Over ons

Onze waarden

Transparantie

What you see is what you get. Wij gaan prat op een transparante samenwerking, zonder kleine lettertjes.

Communicatie

We verwachten niet dat je onze gedachten kunt lezen. In elke goede, duurzame relatie staat een open en constructieve communicatie centraal.

Integriteit

Eerlijk duurt het langst. Wij behandelen onze klanten op de manier waarop we zelf behandeld willen worden: integer en oprecht.

Client satisfaction

Bij elke beslissing, bij elke actie, elke verandering, sta jij, onze klant, centraal. Wij kunnen en willen  enkel tevreden zijn als jij dat ook bent.

Meet the team

Antony

Managing director

Als gepassioneerde ondernemer en managing director voorziet Antony Adminbuddy van de nodige brandstof, zuurstof en kruipolie. Zelf tankt hij na de uren al eens graag bij met een Barolo en leert hij jonge kareteka de Ashi Barai en Fumikomi.

Nina

Teamleader administratie

Nina is een doorwinterde administratief coördinator, een dame met een overvloed aan pit en een ware go-getter. Met een indrukwekkende track-record in de wereld van administratie en organisatie, is Nina de belichaming van efficiëntie en vastberadenheid. Haar vermogen om complexe administratieve uitdagingen aan te gaan, maken haar tot een onmisbare kracht binnen elk team.

Mathieu

HR & Recruitment

1+1=3. Mathieu is recruiter en daarnaast ook commercieel mee verantwoordelijk voor de medewerkers en het reilen en zeilen bij de klant. Maar voor een liefhebber van zowel heavy metal als Duvel is zo’n combo-job natuurlijk een piece of cake.

Lesley

Graphic Designer

Thomas

Administratief coördinator

Thomas is een enthousiaste financiële duizendpoot die chaos omzet in efficiëntie. Met oog voor detail en multitasking-talent organiseert hij processen en werk soepel. Of het nu gaat om taken, data, planning of communicatie – Thomas zorgt dat alles vlot verloopt. Als financiële goochelaar brengt hij orde en glimlacht hij samenwerkers toe.

Alexandra

Administratief coördinator

Met een scherp oog voor detail, sterke organisatorische vaardigheden en uitstekende communicatie, is Alexandra de partner die jouw administratie naar een hoger niveau tilt.

Marit

Administratief coördinator

In tandem met Alexandra beheert ook Marit de administratie van de projecten en like a pro. Ze houdt van Risotto frutti di Mare en is masseuse in opleiding. Dat laatste maakt van haar de meest favoriete collega.

Nejla

Administratief coördinator

Maak kennis met Nejla, de jongste aanwinst in ons team. Haar jeugdige energie en vastberadenheid zijn werkelijk bewonderenswaardig. Nejla is een ware doorzetter, onvermoeibaar in haar streven naar perfectie. Ze is niet alleen een administratief coördinator, maar ook een creatieve probleemoplosser, en dat maakt haar een waardevolle aanwinst voor elke klant.       

Kate

Administratief coördinator

Wij helpen ondernemers

Wat klanten zeggen

Tips, updates en meer

Schrijf je in op onze nieuwsbrief