We spraken onlangs met Gunther Wendrickx, een fiscaal-accountant met een boekhoudkantoor in Antwerpen en Hoogstraten. Tijdens ons gesprek deelde hij waarom hij zo enthousiast is over adminbuddy. 

Kennismaking met adminbuddy

Gunther kwam in contact met adminbuddy via een netwerkorganisatie, waar hij Anthony ontmoette, de bezieler van adminbuddy. Deze ontmoeting was de start van een vruchtbare samenwerking. “We werken regelmatig samen voor gezamenlijke klanten,” vertelt Gunther.

Waarom adminbuddy onmisbaar is voor boekhouders

Gunther benadrukt de voordelen van samenwerking met adminbuddy: “Elk boekhoudkantoor met klanten die niet tijdig hun informatie aanleveren, zou serieus moeten overwegen om met adminbuddy te werken.” Adminbuddy fungeert als een brug tussen ondernemers en boekhoudkantoren en bevordert efficiëntie en snelheid. “Adminbuddy maakt het mogelijk onrendabele klanten rendabel te maken tegen een interessant tarief, wat resulteert in een win-winsituatie, voor boekhouder en klant,” legt Gunther uit.

Win-win

Voor Gunther is de samenwerking met adminbuddy zowel een professionele als persoonlijke keuze. Hij heeft grote waardering voor Anthony en de persoonlijke klik met het adminbuddyteam versterkt zijn positieve houding tegenover adminbuddy.

Een partner voor efficiënte en betaalbare administratieve hulp

Gunther’s ervaring onderstreept hoe adminbuddy elk modern boekhoudkantoor kan bijstaan dat zijn werklast wil verlichten en efficiëntie wil verbeteren.

Ben je klaar om boekhoudkundige uitdagingen om te zetten in kansen? Adminbuddy staat klaar om je te helpen. Contacteer ons vrijblijvend voor een gesprek.