Daniel Zerkowitz, zaakvoerder van Dezine Services en ervaren managementconsultant, heeft ontdekt hoe adminbuddy, ons bedrijf gespecialiseerd in administratie, een wereld van verschil maakt door de administratieve efficiëntie in zijn bedrijf te verbeteren. Hij deelt graag zijn positieve ervaringen.

Een frisse kijk op administratie

Daniel beheerde meer dan twintig jaar zijn eigen administratie en was op zoek naar een efficiëntere aanpak. “Ik was het beu om steeds met dezelfde repetitieve taken bezig te zijn,” zegt hij. Zijn zoektocht bracht hem bij adminbuddy. Onze adminbuddies nemen niet alleen administratieve taken over, maar optimaliseren deze ook. Voor ondernemers zoals Daniel, die zich willen focussen op de groei van hun bedrijf, biedt adminbuddy echt een waardevolle dienst.

Administratieve efficiëntie en zorgeloosheid

Sinds hij met adminbuddy samenwerkt, is Daniels werkproces enorm verbeterd. “Alles loopt op rolletjes,” vertelt hij enthousiast. “Adminbuddy neemt de administratie niet alleen over, maar beheert ze ook proactief door zelfstandig oplossingen te zoeken en indien nodig contact op te nemen met betrokken partijen.” Deze proactieve houding stelt Daniel in staat zich te concentreren op wat echt telt: zijn bedrijf.

De meerwaarde van adminbuddy

Daniel gelooft dat de meeste ondernemers zich liever niet met administratieve taken bezighouden en is overtuigd van de meerwaarde van adminbuddy voor iedereen die administratie als een last beschouwt. “Je krijgt als ondernemer de ruimte om je te focussen op wat echt belangrijk is: je business.”

Overweeg de sprong naar administratieve rust

Voor zelfstandigen die genoeg hebben van administratieve achterstanden of meer tijd willen besteden aan hun kernactiviteiten, kan een samenwerking met adminbuddy je werkprocessen ingrijpend veranderen. Overweeg, net zoals Daniel, de stap naar een samenwerking met adminbuddy te zetten en ervaar zelf de voordelen van een gestroomlijnde administratie. Je bedrijf verdient je volledige aandacht. Laat adminbuddy zorgen voor de rest.